7-8 oktober 2021

Det går inte att genomföra Wheels Nationals Winter i februari på grund av Covid-pandemin. Men att ställa in vår älskade kryssning vill vi inte. Vi flyttar istället hela den flytande cruisingen till i höst. Den 7:e oktober lättar vi ankar och då lovar vi en återförening som heter duga! Vi bjuder på underhållning med Dalakvartetten och Christer Bergman, Hub Caps, Lily Locksith och Boppers! Håll utkik här eller på Facebook med uppdateringar kring spännande saker som händer ombord. Ett som är säkert är att det kommer vara en enormt stor efterfrågan efter biljetter för vi har alla längtat så efter att ses igen.

Boka nu! Antingen på vikingline.se eller ring 08-452 40 00 och uppge bokningskod WHEELS.

Den 29:e September släpper Regeringen och Folkhälsomyndigheten sina restriktioner angående begränsat antal deltagare för både privata och allmänna sammankomster. De tar även bort restriktioner angående sällskap på serveringsställen så som sällskapets storlek och avstånd jämte varandra. Vid större sammankomster när det gäller 15 000 deltagare eller fler kan det komma att införas krav på vaccinationsbevis.
De rekommenderar därför alla att vaccinera sig för att skydda sig själva och sin omgivning.
Detta betyder alltså att Wheels Nats Winter kommer bli av och att vi den 7:e Oktober lättar ankar!

Skulle nya restriktioner göra oss tvungna att ställa in kryssningen betalar vi tillbaka 100% av er betalning inom 14 dagar.