Nu är det äntligen dags för oss att åka på resa med er läsare igen!

Många har efterfrågat vår tur till Los Angeles, Pomona Swapmeet och Hot Rod Reunion i Bakersfield. Sagt och gjort, nu kan vi erbjuda er denna resa till hösten.

Vi åker den 13 oktober och har sedan nio härliga dagar i soliga Kalifornien framför oss. Självklart ordnar vi så ni kan frakta hem eventuella fynd. Bildelar eller en hel bil –ingenting är för stort. Vi kommer att bo nära Pomona så vi kan vara där tidigt –ju tidigare desto större chans till fynd.

Under hela resan kommer vi dels att ha med vår redaktionella personal men vi kommer också att ha en kunnig guide som visar oss runt i Los Angeles och såklart blir det en tur i Hollywood.

Det kommer att finns tid för egna utflykter och vi står till tjänst med tips om bra shopar och annat ni önskar uppleva under resan. Vi avslutar vår resa i Bakersfield.

På vägen dit kommer vi stanna i Sequia Nationals Park och uppleva den storslagna naturen. På Hot Rod Reunion kommer ni under två dagar att kunna titta på dragracing, strosa runt bland teamen, äta och dricka.

Som alltid kommer resan att bjuda på en del överraskningar och vi kommer att få träffa flera tunga namn i hobbyn.

Se mer detaljerat program genom att klicka på bilden till höger.

Priset för resan är 27900:- och då ingår entrén till Pomona och Hot Rod Reunion. Vi har bara 35 platser så reservera din plats redan nu. Vi ser fram mot att få resa tillsammans med er!

För bokning kontakta Swansons: 0479-144 70 eller mail till info@swansons.se